Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Β.Σταμάτη:Συνεχίζει την απεργία πείνας και καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Β.Σταμάτη:Συνεχίζει την απεργία πείνας και καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Αποφασισμένη να συνεχίσει την απεργία πείνας που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της προφυλάκισής της είναι η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως περιγράφουν οι συνήγοροί της, διαμαρτύρεται και θεωρεί την δίωξή της πολιτική.

Σήμερα, οι δικηγόροι της θα καταθέσουν και αίτηση αποφυλάκισης.

Βασικό επιχείρημα είναι το ανήλικο παιδί που έχει με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, το οποίο ζει χωρίς τους γονείς του που είναι στη φυλακή.

Η απολογία

«Εγώ υπήρξα καλή σύζυγος και καλή μητέρα». Αυτό επαναλάμβανε συνεχώς στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, η κα Σταμάτη, ενώ, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή σχετικά με τις διαδικασίες αγοράς του νεοκλασικού επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Οταν την ρώτησε για το περίφημο έμβασμα των 3 εκατ. δραχμών, που κατά ομολογία της θείας της και κατηγορουμένης στην ίδια υπόθεση Αικατερίνη Σταμάτη, κατατέθηκε από την offshore Torcaso κατ’ εντολή του Α. Τσοχατζόπουλου, εκείνη δήλωσε άγνοια: «Δεν είμαι η “εξομολόγος” του συζύγου μου και δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Έπεσε” σε… αργία το πρώτο ραντεβού Άκη-Βίκυς μέσα στη φυλακή!

Σε απεργία πείνας από την Παρασκευή η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη

Τι ζήτησε η κόρη του Άκη για το VIP κελί της;

Οργισμένη επιστολή Τσοχατζόπουλου μέσα από τη φυλακή – Απειλεί με αποκαλύψεις – “Θέλουν να εξοντώσουν εμένα και να διαλύσουν την οικογένειά μου”

Στον Κορυδαλλό η σύζυγος του Άκη : Θα πάρω μαζί και το παιδί μου!

Ζήτησε εξαίρεση του ανακριτή η Σταμάτη – Προσέφυγε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Το ξέσπασμα του Άκη για την προφυλάκιση της κόρης του: “Ας χτυπήσουν εμένα και ας μην εμπλέκουν την οικογένειά μου”

Στον Κορυδαλλό πατέρας και κόρη! – Προφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου – Υπόμνημα – κόλαφος από την θεία της Σταμάτη συνδέει τον Ακη με την Torcasso

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε