Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βάζουμε απο 3 εώς 30 ευρώ βενζίνη λένε οδηγοί στο Newsit

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το γεμάτο ντεπόζιτο ανήκει στο παρελθόν λένε στο Νewsit οδηγοί και βενζινοπώλες.

Με την αμόλυβδη να έχει φτάσει στο 1,890 ευρώ το λίτρο και την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλλει πλαφόν στην τιμή πώλησης της βενζίνης, οι οδηγοί αλλάζουν τις συνήθειές τους.
Στο παρελθόν σχεδόν όλοι φουλάρανε τα ρεζερβουάρ τους, τώρα οι περισσότεροι βάζουν από 5 ευρώ εώς 20 ευρώ άντε το πολύ 30 ευρώ.

Όπως λέει ο κύριος Σπύρος στο Newsit παλιά γέμιζε το ρεζερβουάρ του και δεν το σκεφτόταν, τώρα βάζει από 10 έως 30 ευρώ και φυσικά χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο το μετρό.

Στο ίδιο μοτίβο και ο κύριος Γιώργος που στο παρελθόν φούλαρε και τώρα βάζει το πολύ 20 ευρώ.

Όπως εξήγησε στο Newsit  ο υπεύθυνος ενός κεντρικού  βενζινάδικου στην οδό Σίνα, ο κόσμος βάζει ψιλοποσά, ίσα για να κάνει τη δουλειά του. Βάζουν 5 ή 10 ευρώ. Υπάρχουν και αυτοί που βάζουν μόλις 3 ευρώ.

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων  σήμερα η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι στο 1,723 ευρώ το λίτρο, η φθηνότερη τιμή στο 1,624 ευρώ το λίτρο στον νομό Μαγνησίας και η υψηλότερη τιμή στο 1,890 ευρώ το λίτρο στον νομό Κεφαλλονιάς. Ακριβή είναι η βενζίνη και στους νομούς Πειραιώς, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Λασιθίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε