Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βγήκε από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου – “Η ζωή του παιδιού μου άξιζε μια βιντεοκάμερα και 200 ευρώ” λέει ο πατέρας του Μανώλη στο Νewsit

Βγήκε από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου – “Η ζωή του παιδιού μου άξιζε μια βιντεοκάμερα και 200 ευρώ” λέει ο πατέρας του Μανώλη στο Νewsit

– Η ζωή δεν θα είναι πια η ίδια για την τραγική μάνα
– Αύριο στις 12 από το κοιμητήριο Ζωγράφου η κηδεία του Μανώλη

Με το σπλάχνο της στα χέρια βγήκε σήμερα από το μαιευτήριο η σύζυγος του 44χρονου Μανώλη ο οποίος έπεσε νεκρός από αδίστακτους κακοποιούς την ώρα που ετοιμαζόταν να την πάει να γεννήσει.
Με όση δύναμη μπορεί να έχει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις η 40χρονη γιατρός πήρε το νεογέννητο κοριτσάκι της και επέστρεψε στο σπίτι όπου θα προσπαθήσει να εξηγήσει στο 2 ετών αγοράκι της γιατί ο μπαμπάς δεν θα ξαναπεράσει το κατώφλι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η κηδεία του Μανώλη θα γίνει τελικά αύριο Σάββατο στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Αυτό μας μετέφεραν οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου ωστόσο, η οικογένεια αρνείται να το επιβεβαιώσει αφού δεν θέλει να μετατραπεί σε γεγονός που θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν ακραία στοιχεία.

Σκότωσαν το παιδί μου για 200 ευρώ και μια βιντεοκάμερα

Ο τραγικός πατέρας Γιώργος Καντάρης παλεύει να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό του γιου του, μια πάλη που θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωή του.

Η φωνή του τσακισμένη απο τον πόνο, τη θλίψη και την αγανάκτηση. Παρ΄όλα αυτά ευγενής και με τεράστια αποθέματα αξιοπρέπειας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit “xάσαμε το παληκάρι μας. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο να προσέχει. Δεν αξίζει τίποτα πια η ζωή μας. Μία κάμερα και 200 ευρώ, αυτό αξίζει. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο”.

Ένα είναι βέβαιο. Πως η ζωή πια δε θα είναι ίδια για τον κύριο Γιώργο και την κυρία Μαρία, τους χαροκαμένους γονείς του Μανώλη. Μόνη παρηγοριά τα εγγόνια τους και η δύναμη που τους δίνει η αγάπη των κατοίκων της Κύθνου και όλης της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Είμαι δυνατή για τα παιδιά μου”, λέει η χαροκαμένη σύζυγος του Μανώλη

Έκλεισαν την 3ης Σεπτεμβρίου οι κάτοικοι – Το Σάββατο η κηδεία του Μανώλη Καντάρη

Το σπαραχτικό ξέσπασμα της μάνας του δολοφονημένου Μανώλη στο Newsit

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Ασύλληπτη τραγωδία – Τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά από την εν ψυχρώ δολοφονία


Τρεις δολοφόνοι – Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε