Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη μέρα… ελευθερίας αγκαλιά με τον γιο της – Ποιοι την επισκέφτηκαν

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

– Αγκαλιά με τον γιο της βγήκε στο μπαλκόνι για να παρακαλέσει τους δημοσιογράφους να μην φωτογραφίσουν το παιδί της
– Η τρυφερή της κίνηση προς τον γιο της
– Μια φίλη και ένας φίλος της οι πρώτοι άνθρωποι που την επισκέφτηκαν το πρώτο 24ωρο της ελευθερίας της
– “Είναι σε καλή κατάσταση, χάρηκα που την είδα” είπε στο newsit.gr ο φίλος της
– “Είναι μια χαρά” είπε στο newsit.gr ο αδερφό της Βίκυς Σταμάτη

Είναι από τα πρόσωπα των ημερών. Μετά από επτά αιτήσεις, η Βίκυ Σταμάτη κέρδισε την πολυπόθητη αποφυλάκιση και κάνει πράξη αυτό που φώναξε πως είναι το μοναδικό πράγμα που επιθυμούσε: κρατάει στην αγκαλιά της το παιδί της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έχει καταδικαστεί σε 12ετή κάθειρξη για την υπόθεση με τις μίζες που πήρε ο σύζυγός της όταν ήταν υπουργός Άμυνας, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους το βράδυ της Πέμπτης (15/10/2015) μετά από απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, αγκαλιά με τον 7χρονο γιο της.

Από το πρωί, η πολυκατοικία στο Χαλάνδρι όπου μένει η Βίκυ Σταμάτη πολιορκείται από δημοσιογράφους που περιμένουν μια δήλωσή της. Αλλά η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλει να μιλήσει και αυτό επαναλαμβάνει συνεχώς. Όταν κατάλαβε πως κάτω από το σπίτι βρίσκονται δημοσιογράφοι, βγήκε στο μπαλκόνι αγκαλιά με τον γιο της. Φορούσε μαύρα, είχε τα μαλλιά της λυτά, είπε καλημέρα στους δημοσιογράφους.

“Είμαι καλά, σας παρακαλώ δεν θέλω κάτι άλλο” είπε ενώ χαϊδευε το κεφάλι του γιου της και είχε απλώσει προστατευτικά το χέρι της γύρω του. Παρακάλεσε επίσης να μην φωτογραφίσουν το παιδί.

Περίπου στις 11:00 η Βίκυ Σταμάτη δέχτηκε την πρώτη της επίσκεψη μετά την αποφυλάκισή της. Ήταν μια φίλη της που έφτασε στο σπίτι όπου διαμένει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Όταν έφυγε, η Βίκυ Σταμάτη δεν δίστασε να βγει στο μπαλκόνι και να την αποχαιρετίσει.

Λίγο αργότερα, στις 13:00, την πόρτα της πολυκατοικίας για να επισκεφτεί το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πέρασε ένας άλλος φίλος της κας Σταμάτη. “Είναι σε καλή κατάσταση, χάρηκα που την είδα” είπε ο άνδρας στο newsit.gr. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έδειξε πως πρωταρχικός της στόχος, εκτός από τον γιο της, είναι να επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Μιλάει στο τηλέφωνο, ανοίγει το σπίτι για να αεριστεί, δεν δείχνει καμία διάθεση να κρυφτεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε