Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό της τρόικας – Αλαλούμ για να αποφύγουν τους αδιόριστους

Βίντεο ντοκουμέντο από τον απεγκλωβισμό της τρόικας – Αλαλούμ για να αποφύγουν τους αδιόριστους

– Νωρίτερα αδιόριστοι του ΑΣΕΠ είχαν αποκλείσει το υπουργείο Οικονομικών
– Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση της αστυνομίας και της Τροχαίας για να φύγει η τρόικα
– Γυναίκα εκπρόσωπος της τρόικας χάθηκε μέσα στο αλαλούμ και δεν ήξερε που να πάει
– Τους αφήνουν αδιόριστους ενώ στη Βουλή προσλαμβάνουν χωρίς διαγωνισμό
 

Η σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών είχε τελειώσει και μία ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας, της Τροχαίας και της Ασφάλειας για να μπορέσουν οι εκπρόσωποι της τρόικας να απεγκλωβιστούν από το κτίριο και να αποχωρήσουν.

Οι εκπρόσωποι της τρόικας συνοδευόμενοι από άνδρες της Ασφάλειας με πολιτικά βγήκαν από την κεντρική είσοδο του κτιρίου, αφού σηκώθηκε το ρολό και έσπευσαν στα αυτοκίνητά τους. Επικράτησε συναγερμός εκείνη την ώρα, με τους τροϊκανούς να τρέχουν προς τα σημεία που τους υποδείκνυαν οι άνδρες της ασφάλειας, αλλά μέσα στο αλαλούμ μία κυρία της τρόικας ξέμεινε.

Το NewsIt που βρισκόταν στο σημείο απαθανάτισε το αλαλούμ αλλά και την κυρία της τρόικας να ψάχνει στους δρόμους γύρω από το υπουργείο να βρει το αυτοκίνητο και αναρωτιόταν στα αγγλικά “πού πάμε τώρα”.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο


Και όλο αυτό το αλαλούμ έγινε αφού είχαν αποχωρήσει τελικά οι αδιόριστοι και δημιουργούνται ερωτήματα για την τύχη της κυρίας της τρόικας σε περίπτωση που υπήρχαν εκεί οι αγανακτισμένοι του ΑΣΕΠ και καταλάβαιναν ποιά είναι.

Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή

‘Εξω από το υπουργείο βρίσκονταν νωρίτερα δεκάδες επιτυχόντες γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, οι οποίοι θα απασχολούνταν στο Υπουργείο Οικονομικών. Πρόκεται για 545 άτομα που έχουν επιτύχει στο διαγωνισμό από το 2008.

Διαβάστε την είδηση πως τους αφήνουν αδιόριστους ενώ οι προσλήψεις στη Βουλή συνεχίζονται με διαδικασίες εξπρές και χωρίς ΑΣΕΠ

Οι συγκεντρωμένοι υποστηρίζουν ότι είχαν κλείσει ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος ομως δεν τους δέχτηκε γιατί είχε το ραντεβού με τους εκπροσώπους της τρόϊκας.

Πριν λίγο συνελήφθη άντρας ο οποίος προσπάθησε έστησε μια σκηνή στην είσοδο του υπουργείου.

Αυτή είναι η σκηνή που οδήγησε στη σύλληψη του διαδηλωτή

Τα αυτοκίνητα των εκπροσώπων της Τρόϊκας παρκαρισμένα στη Μητροπόλεως

Όπως δήλωσε στο Νewsit εκπρόσωπος των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, Bάνια Λουφαρδάκη “μας κοροϊδεύουν και αυτό δε θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί”.

Διαβάστε επίσης:

Τους αφήνουν αδιόριστους ενώ η Βουλή προσλαμβάνει χωρίς διαγωνισμό

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε