Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Βιολιστής απο το σαλόνι του Λευκορώσου προέδρου στους δρόμους της Κρήτης – Tι αποκαλύπτει στο NewsIt

Μίλησε στο NewsIt και αποκάλυψε ότι την Τρίτη επιστρέφει στη χώρα του καθώς λήγει η βίζα του.

Φεύγει την Τρίτη απο την χώρα μας, ο 26χρονος βιολιστης Νικολάι Καβαλιέρο, ο οποίος απο την Κρατική Ορχήστρα του Λευκορώσου Προέδρου βρέθηκε να παίζει στους δρόμους της Κρήτης. Ο Νικολάι μίλησε στο Νewsit με τα σπαστά του ελληνικά, λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για τη Λευκορωσία.

Το ταξίδι του στην Ελλάδα, ξεκίνησε πριν 2 χρόνια. Παρότι είναι βιολιστής υψηλού επιπέδου, τα 300 ευρώ που έβγαζε στη χώρα του ως μηνιαίο εισόδημα δεν του έφταναν για να συντηρήσει την οικογένεια του. Πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω στη Λευκορωσία την γυναίκα του και την κόρη του (τότε ήταν μόλις ενάμιση έτους) και να αναζητήσει την τύχη του στη χώρα μας.

Αρχικά εργάστηκε στην Πάτρα, στην Δημοτική ορχήστρα της πόλης, αλλά μόλις έληξε η συμβαση και δεν είχε άλλα έσοδα, δεν το σκέφτηκε λεπτό. Ταξίδεψε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο και πλημμύρισε με το ταλεντο του, τους δρόμους της πόλης.

Ο Νικολάι φεύγει απο την χώρα μας και επιστρέφει στην πατρίδα του καθώς η βίζα του λήγει στις 12 Φεβρουαρίου. Όπως δήλωσε στο NewsIt λαχταράει να πνίξει στα φιλιά την κόρη του που σήμερα είναι 3.5 ετών και την έγκυο γυναίκα του που περιμένει τον γιο τους. Η αγάπη του για την χώρα μας ίσως τον φέρει ξανά στην Ελλάδα.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε