Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βόρεια Ελλάδα: Παγωνιά και δρόμοι - παγίδες!

Βόρεια Ελλάδα: Παγωνιά και δρόμοι - παγίδες!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.12.2010 | 09:42
Πρώτη δημοσίευση: 14.12.2010 | 09:27

Τα προβλήματα λόγω κακοκαιρίας συνεχίζονται για ακόμη μία μέρα - Διαβάστε συνολικά για την εικόνα που επικρατεί...

Παγωνιά, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, όπου σε μεγάλα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται με αλυσίδες, από τις έντονες χθεσινές χιονοπτώσεις.

Λίγο πριν από τις 8 το πρωί, η θερμοκρασία στην πόλη της Κοζάνης έπεσε στους -4 βαθμούς Κελσίου. Σε ολόκληρο το ορεινό, επαρχιακό οδικό δίκτυο, στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας, τα οχήματα κινούνται με αλυσίδες, ενώ τα σχολεία άνοιξαν μια ώρα αργότερα για να προστατευτούν οι μαθητές από το τσουχτερό κρύο.

Επίσης, με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στους επαρχιακούς δρόμους Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), Πτολεμαΐδας - Βλάστης και στην παλιά εθνική οδό Γρεβενών - Μετσόβου. Στο νομό Θεσσαλονίκης επικρατεί συννεφιά και η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 3 βαθμούς.

Από τα ξημερώματα έκλεισε ο επαρχιακός δρόμος Ζαγκλιβέρι - Πετροκέρασα, λόγω παγετού και σε πολλά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στο βόρειο τμήμα του νομού Χαλκιδικής έχουν σχηματιστεί στο οδόστρωμα παγίδες από τον παγετό.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο