Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βορειάδες στο Αιγαίο – Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Αναμένονται παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές και βόρειους ανέμους τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατα διαστήματα αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 -6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 μέχτι 17 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 09 έως 23 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερερά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 22 βαθμούς αλλα στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις ενώ στην Κρήτη το πρωί θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 20 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν νεφώσεις με πρίσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν 5-7 μποφόρ στα βόρεια και στα νότια 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται λιγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5- 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 ώς 21 βαθμούς αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατα διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφορ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσγνωση του καιρού σε 300 πόλεις της Ελλάδας απο το Newsit Weather Center

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε