Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Βοριάδες, αλλά και ζέστη

Βοριάδες, αλλά και ζέστη

 Ως και 8 μποφόρ οι άνεμοι στις Κυκλάδες και το βόρειο Αιγαίο, όμως ο Ήλιος δεν έχει “δόντια”, το θερμόμετρο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα δείχνει 20 βαθμούς.

Με 14 βαθμούςε ξύπνησε η Αθήνα και όλη τη διάρκεια της ημέρας το θερμόμετρο θα δείχνει 19. Οι βοριάδες όμως θα αγκίξουν και τα 7 μποφόρ στα βόρεια. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Αναλυτικά ο καιρός σε όλη τη χώρα:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, στα νότια βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε