Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βουτιές από…χρυσάφι στις οργανωμένες παραλίες – 45 ευρώ κατά μέσο όρο χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για ένα μπάνιο!

Βουτιές από…χρυσάφι στις οργανωμένες παραλίες – 45 ευρώ κατά μέσο όρο χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για ένα μπάνιο!

– Στους 41εναν βαθμούς σκαρφάλωσε ο υδράργυρος σήμερα
– Δροσιά στις κοντινές παραλίες αναζητούν οι Αθηναίοι
– Τιμές προ κρίσης στις οργανωμένες πλαζ
– 8,5 ευρώ για ένα κλάμπ σάντουιτς! – 4 ευρώ για έναν καφέ
– ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 4 ΗΜΕΡΩΝ

Χρυσάφι κοστίζουν οι βουτιές στις κοντινές οργανωμένες παραλίες της Αττικής.

Για παράδειγμα στην Α΄πλαζ Βούλας η γενική είδοδος για μια τετραμελή οικογένεια τις καθημερινές κοστίζει 15 ευρώ ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες το κόστος ανεβαίνει στα 17 ευρώ.

Η ξαπλώστρες κοστίζουν 5 ευρώ το σετ (2 ξαπλώστρες και μια ομπρέλα) τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 8 ευρώ το σετ.

Και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη δείτε στους τιμοκαταλογους πόσο κοστίζουν τα τοστ, τα κλαμπ-σαντουϊτς, οι καφέδες, το μπουκαλάκι νερό και το παγωμένο τσάι.



Μια τετραμελής οικογένεια δηλαδή θα χρειαστεί τις καθημερινές 38,30 ευρώ και είσοδο, 1 σετ ξαπλώστρες, 4 τοστ, εναν καφέ φρέντο, ενα παγωμένο τσάι και 2 μπουκαλάκια νερό. Για τα ίδια προϊόντα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα πληρώσει 43,40 ευρώ.

Στα σύν της παραλίας αυτής είναι οι λουξ ξαπλώστρες που διαθέτει, τα οργανωμένα και καθαρά ντους, οι ναυαγοσώστες που επιτηρούν τους λουόμενους και φυσικά το γεγονός πως διαθέτει μπλε σημαία αλλά και παιδότοπο μέσα στο νερό για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 4 ΗΜΕΡΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλλη μια μέρα καύσωνα – Που θα βρείτε… δροσιά

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις…παραλίες! ΦΩΤΟ

Καυτά σορτσάκια στη μάχη κατά του καύσωνα! ΦΩΤΟ

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για την Τρίτη

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε