Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Βροχερός ο καιρός την Κυριακή

Τοπικές βροχές αναμένονται στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Πιθανότητα καταιγίδων μικρής διαρκείας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά. Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά
Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο όπου είναι πιθανόν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες να εκδηλωθούν και μικρής διάρκειας καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός  με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν  4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με λίγες σποραδικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός και απο το μεσημέρι αραιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι καλός αλλα το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθουν πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε