Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βροχές αλλά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ως και τους 26 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο στην Αθήνα, αλλά με βροχή κατά διαστήματα. Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει του 18

ενώ δεν αποκλείεται η βροχή να γίνει πολύ έντονη. Καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας όμως οι νοτιοανατολικοί άνεμοι ανεβάζουν αρκετά το θερμόμετρο που σε Πελοπόννησο, Στερεά και Θεσσαλία θα ανέβει ως και τους 27 το μεσημέρι.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα


Στη Μακεδονία και τη Θράκη
ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Βροχές στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειοδυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στα δυτικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με παροδικές βροχές. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε