Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βροχές και καταιγίδες και βελτίωση το Σαββατοκύριακο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή αλλά το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αίθριος.

Ο καιρός στα ανατολικά και νότια νεφώσεις προβλέπεται την Πέμπτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Την Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία , την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με νεφώσεις και με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που αργότερα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο ο καιρός προβλέπεται στα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με νεφώσεις και με τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε