Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και κυρίως τις απογευματινές ώρες είναι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αργότερα λίγες παροδικές νεφώσεις στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στα Δωδεκάνησα θα είναι γενικά αίθριος. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, τη Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε