Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βροχές και σήμερα σε αρκετές περιοχές

Παγετός σχηματίστηκε σε αρκετά σημεία του ορεινού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας από νωρίς το πρωί.

Αλυσίδες χρειάζονται για την πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, ενώ ανοιχτοί είναι οι δρόμοι αλλά χρειάζεται προσοχή από τη Βέροοια και Νάουσα πρός το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου. 
Αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στο Βίτσι στο νομό Φλώρινας. Για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού στη Δράμα και για το χιονοδρομικό κέντρο “Βόρρας”
 
Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα βαθμιαία πυκνότερες, με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στη νότια νησιωτική χώρα περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στα βόρεια ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες τις απογευματινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε