Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βροχές και την Κυριακή – Πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές και την Κυριακή – Πτώση της θερμοκρασίας

Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα βορειοδυτικά ενω στο Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται και την Κυριακή ενω βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά.

Πιο αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη  Θράκη αναμένονται  τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. 

Για τη Θεσσαλία, την  ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλα το μεσημέρι τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27  βαθμούς.
    
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και από το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Οι  άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.
    
Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε