Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι την Κυριακή

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Κυριακή στα βορειοανατολικά. Βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις αυξημένες το απόγευμα με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται το βράδυ από τα δυτικά. οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 27 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες όποτε και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και στα ορεινά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βορειοδυτικό Αιγαίο αναμένονατι νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες, όποτε τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κέλσιου. 

Για τις Κυκλάδες και την  Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι  5 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς ενω στη νότια Κρήτη τους 28.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα τις πρωινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσεις τους 25 βαθμούς Κελσίου.
    
Η Αττική θα έχει συννεφιά με παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρεοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις  με βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι  3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε