Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Βροχές σήμερα, καλυτερεύει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Οι καταιγίδες στα βορειοδυτικά και οι τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά το πρωί θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν  νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 08 έως 14 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικα. απο το απόγευμα θα βρέξει στα υπόλοιπα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με  λίγες νεφώσεις που το βραδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το βραδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που το βραδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε