Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βροχές στα ανατολικά την Κυριακή – 7 μποφόρ στο Ιόνιο

Βροχές στα ανατολικά την Κυριακή – 7 μποφόρ στο Ιόνιο

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για την Κυριακή, με  πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά το πρωί και  βορειοδυτικούς ανέμους μέχρι 7 μποφόρ στο Ιόνιο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίρθιος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Το μεσημέρι σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νωφώσεις στα βόρεια με πιθανότητα βροχής στα ορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Για τις  Κυκλάδες και την  Κρήτη προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται  αρχικά τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα νότια νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. 

    

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε