Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βροχές στα ηπειρωτικά το απόγευμα

Βροχές στα ηπειρωτικά το απόγευμα

Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο και πιθανότητα καταιγίδας στα ορεινά. Δείτε τον καιρό όλης της εβδομάδας.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος αλλα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικά νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών η καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 33 βαθμούς.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες προβλέπονται σε Νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο (οπου το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 35 βαθμούς), Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο (θερμοκρασία στους 36).

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός με τη θεμροκρασία στις Κυκλάδες να φτάνει τους 30 βαθμούς και στην Κρήτη τους 33. Οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικά νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θμεροκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικά νεφώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός όμως βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν παροδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση τη νύχτα κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θεμροκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια κατά τόπους πιθανώς να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

Την Πέμπτη στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανώς να είναι έντονα. Σταδιακή βελτίωση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Για την Παρασκευή προβλέπονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε