Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βροχές στα βόρεια και … 35 βαθμοί

Βροχές στα βόρεια και … 35 βαθμοί

Στα βόρεια μετά το μεσημέρι προβλέπονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.  Η θερμοκρασία στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο στους 36 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νοτια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε