Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

“Βροχή” συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο

“Βροχή” συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο

Πέντε συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο μόνο σήμερα το πρωί.

Μία 41χρονη γυναίκα συνελήφθη το πρωί στην Καρδίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας επειδή εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο ύψους 154.520 ευρώ. Συγκεκριμένα, η 41χρονη επιχειρηματίας, κατηγορείται για παράβαση των διατάξεων του Ν. 1882/90, «Περί μη καταβολής Φ.Π.Α. και άλλων χρεών προς το Δημόσιο» και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας

Επίσης για τον ίδιο λόγο συνελήφθη 49χρονη στην Κάτω Αχαΐα. Εκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο πάνω από 730.000 ευρώ. Η 49χρονη διατηρούσε κατά το παρελθόν, επιχείρηση χαρτικών- απορρυπαντικών και κατηγορείται για φοροδιαφυγή. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δύο συλλήψεις έγιναν και στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο άνδρες ημεδαποί ηλικίας 43 και 36 ετών, ιδιοκτήτες εταιρείας σκυροδέματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο που ανέρχεται σε 122.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Τέλος στις Σέρρες συνελήφθη 48χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης εμπορίας επίπλων για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το οικονομικό έτος 2011. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 84.876 ευρώ .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε