Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χαιρετίζει την απόφαση Ομπάμα η Ελλάδα

Χαιρετίζει την απόφαση Ομπάμα η Ελλάδα
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.12.2009 | 19:28
Πρώτη δημοσίευση: 04.12.2009 | 19:16

Την στήριξη της χώρας στην στρατηγική Ομπάμα στο Αφγανιστάν εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας.  

Ο Δημήτρης Δρούτσας βρέθηκε την Παρασκευή στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ και χαρέτισε την πρωτοβουλία του αμερικανού προέδρου στο Αφγανιστάν. 

"Η Ελλάδα πιστή στη δέσμευσή της θα συνεχίσει να στηρίζει αυτό τον κοινό αγώνα τόσο σε στρατιωτικό επίπεδο, βάσει των γνωστών προσφάτων αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ, αλλά και σε αναπτυξιακό επίπεδο, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας, σταθερότητας και προόδου για το λαό του Αφγανιστάν» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. 

Οι δηλώσεις Δρούτσα προκάλεσαν την αντίδραση του ΚΚΕ που σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι "τεράστιες ευθύνες βαραίνουν την ελληνική κυβέρνηση που συνεχίζει να υποστηρίζει τον πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας σε αυτόν. Συνένοχη είναι και η ΝΔ γιατί υποστήριξε αυτή την πολιτική ως κυβέρνηση και συνεχίζει να την υποστηρίζει ως αντιπολίτευση.   Διαδώστε αυτό το άρθρο