Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χαλάει ο καιρός – Από που θα αρχίσουν οι βροχές

Από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται με τοπικές βροχές και καταιγίδες που τη νύχτα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μποφορ. στα δυτικά από το βραδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται το πρωί με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως το βραδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 που απο το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφανεια. Το βραδυ θα αυξηθούν οι νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά στα νοτια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το βραδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το βραδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και από τις βραδινές ώρες τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 που από το βραδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε