Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαμός από ουρές στις εφορίες – Κλειστές οι ΔΟΥ Πέμπτη και Παρασκευή!

Με τις πινακίδες κυκλοφορίας στα χέρια, με τα εκκαθαριστικά για την έκτακτη εισφορά ή με τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας, εκατοντάδες πολίτες στήνονται στην… ουρά στις εφορίες της χώρας.

Από νωρίς το πρωί, η ουρά στην εφορία της Παλλήνης φτάνει μέχρι έξω. Δεν έπιασε καμία… πρεμούρα τον κόσμο να πάει να κάτσει στην ουρά. Η 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει η εφοριακοί για την Πέμπτη και την Παρασκευή τους έστειλε εκεί!
ΩΡΑ 09:50 ΔΟΥ Παλλήνης... κόσμος ΠΑΝΤΟΥ!
Οι ουρές φτάνουν μέχρι έξω

Χαμός και μπροστά από τα ταμεία
Πάνω από 100 άτομα περιμένουν να παραδώσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το τέλος κυκλοφορίας!

Άλλοι, περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή να τους φτάσει το ειδοποιητήριο για το τέλος κυκλοφορίας και όταν τελικά έφτασε στα χέρια τους, οι εφοριακοί αποφάσισαν να κάνουν… απεργία! Και θα περάσουν όλο το πρωινό τους στην εφορία, ελπίζοντας μόνο να ξεμπερδέψουν σήμερα και να μη χρειαστεί να πάνε κι αύριο!


Η ΠΟΕ/ΔΟΥ έχει ανακοινώσει πως οι εφοριακοί θα απέχουν από τα καθήκοντά τους τις δυο τελευταίες μέρες του χρόνου. Και μοιραία, ο κόσμος τρέχει να τακτοποιήσει τις ανοιχτές εκκρεμότητες για να μη βρεθεί… υπόλογος!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λουκέτο από Πέμπτη στις εφορίες

Βρείτε τα τέλη κυκλοφορίας και στο Διαδίκτυο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε