Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χανιά: Έλεγχοι του ΣΔΟΕ στο ναυτικό μουσείο Κρήτης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα τα οικονομικά του ναυτικού μουσείου…

Kλιμάκιο του ΣΔΟΕ από το Ηράκλειο βρέθηκε πριν από δέκα ημέρες στα Χανιά για να ελέγξει τα έσοδα και τις εισφορές προς το μουσείο, που λειτουργεί ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Τη διενέργεια των ελέγχων επιβεβαίωσε το πρωί, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου αρχιπλοίαρχος ε.ε Μανώλης Πετράκης.

Όπως είπε, “όντος την περασμένη βδομάδα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ήρθε για έλεγχο , βρήκε κάποιες παρατηρήσεις και περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα ελέγχου από το Ηράκλειο. Εμείς βέβαια τους εξηγήσαμε τι ακριβώς έχει συμβεί και παράλληλα εμείς είμαστε επί καθημερινής βάσης στην οικονομική εφορία προκειμένου να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα που εμείς εισπράξαμε χωρίς να γνωρίζουμε”

Αναφερόμενος στο θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά και τους ελέγχους του ΣΔΟΕ ο κ Πετράκης, υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη μια πολεμική σε βάρος της νεοεκλεγείσας διοίκησης.

“Από την μέρα που εμείς αναλάβαμε έχει δημιουργηθεί ένας παράξενος πόλεμος που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνει καλό στο μουσείο, δεν κάνει καλό στο ναυτικό, δεν κάνει καλό στην πόλη μας . Θέλω να προσθέσω ότι λόγω χαρακτήρος δικού μου και όχι μόνο, εγώ θα προχωρήσω, θα προχωρήσουμε όλοι μαζί και να ξέρετε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ , αναμένεται να εκδοθεί στο μέσα στης επόμενης εβδομάδας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε