Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Γιατρός καταγγέλλει συναδέλφους της, για χρηματισμό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επιστολή-κόλαφος της διευθύντριας της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων Εύας Μπαλωμενάκη…

αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα νεογνών του νοσοκομείου. Όπως δήλωσε το πρωί ο διοικητής του νοσοκομείου, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό “Νέα Τηλεόραση,” η ΕΔΕ ανατέθηκε στον διευθυντή των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Γιώργο Αρχοντάκη, που εντός δέκα ημερών θα πρέπει να υποβάλει το πόρισμά του.

Σημείο τριβής εκτός από τη λειτουργία της μονάδας νεογνών είναι τα όσα υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η κ. Μπαλωμενάκη για συναδέλφους της γιατρούς. Στην επιστολή τονίζεται χαρακτηριστικά πως…

“Στον εργασιακό μου χώρο τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αντίθετα, παρατηρώ καθημερινά τους μαυραγορίτες της υγείας συναδέλφους μου να πλουτίζουν συνεχώς εις βάρος των ασθενών, που δήθεν εθελουσίως τους καταθέτουν τις χρηματικές ταρίφες (φακελάκια), το ύψος των οποίων η μεγαλοπρέπειά τους έχει καθορίσει”.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Χανίων, η κ. Μπαλωμενάκη στο πλαίσιο της ΕΔΕ θα κληθεί να αποδείξει τα όσα υποστηρίζει. “Η κ. Μπαλωμενάκη εφόσον γνωρίζει, θα πρέπει να καταθέσει”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων με αφορμή τις συγκεκριμένες αναφορές κάλεσε και τους πολίτες, αν αντιλαμβάνονται συμπεριφορές χρηματισμού από γιατρούς, να το καταγγέλλουν επώνυμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε