Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Χωρίς προβλήματα ο εφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά τις αρχικές προβλέψεις δεν υπήρχαν ούτε ουρές ούτε ελλείψεις στα βενζινάδικα…

Ωστόσο, είναι πιθανό από αύριο (14-09-2010) τα βενζινάδικα να βάλουν “λουκέτο” και αυτό θα εξαρτηθεί όπως δήλωσε ο πρόεδρος των βενζινοπωλών του νομού Βαγγέλης Κωτσός, από την απάντηση που θα δώσει το αρμόδιο υπουργείο στο αίτημα των βενζινοπωλών για επιβολή πλαφόν και στην χονδρική.

” Δεν είναι δυνατόν να αγοράζουμε ακριβότερα από όσο πουλάμε και μας επιβάλει το πλαφόν. Στείλαμε έγγραφο στο αρμόδιο υπουργείο με το οποίο ζητάμε πλαφόν και στην χονδρική. Από την απάντηση που θα λάβουμε θα εξαρτηθεί και η στάση που θα τηρήσουμε. Αν είναι να αγοράζουμε ακριβότερα από όσο πουλάμε να κλείσουμε τα πρατήρια μας.” είπε ο κ. Κωτσός.

Την ίδια ώρα, οι ιδιοκτήτες δημοσίας χρήσεως φορτηγών αυτοκινήτων τηρούν στάση αναμονής. Το πρωί τα φορτηγά δημοσίας χρήσεως κινήθηκαν κανονικά και οι ιδιοκτήτες το μεσημέρι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση. Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Τζανιδάκης, μέχρι το βράδυ θα δουλέψουν κανονικά και θα περιμένουν “τις εξελίξεις από την Αθήνα και από τη Νομαρχία για τα επιταγμένα”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε