Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Χειρουργήθηκε η 8χρονη που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Χειρουργήθηκε η 8χρονη που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, 8χρονο κοριτσάκι που δέχτηκε πυροβολισμό ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στο Ζεφύρι.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τον πατριό της στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής, με σοβαρό τραύμα στο αριστερό μέρος του κεφαλιού. Όπως αναφέρουν οι συγγενείς της, το παιδί έπαιζε έξω από το σπίτι όταν ξαφνικά το είδαν να πέφτει. Έτρεξαν αμέσως κοντά του και έντρομοι είδαν το παιδί μέσα στα αίματα να φέρει τραύμα στο κεφάλι. 

Όταν το πήγαν στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το τραύμα προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο. Το παιδί υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή από τους γιατρούς. 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, ενω σύμφωνα με την αστυνομία η σφαίρα πιθανότατα προήλθε απο άσκοπο πυροβολισμό απο μεγάλη απόσταση. Πληροφορίες κάνουν λόγο για γλέντι που γινόταν κοντά στο σπίτι του παιδιού από το οποίο ειναι πιθανόν να προήλθε η σφαίρα. Ωστόσο από την αστυνομία δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: ΣΟΚ! Πυροβόλησαν 8χρονο κοριτσάκι ενώ έπαιζε στην αυλή

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε