Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χιλιάδες νοικοκυριά και επαγγελματίες στον μεγάλο διαγωνισμό “Μάθε Παιδί μου Χρώματα”

Χιλιάδες νοικοκυριά και επαγγελματίες στον μεγάλο διαγωνισμό “Μάθε Παιδί μου Χρώματα”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Μάθε Παιδί μου Χρώματα» της Kraft Paints, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας οικοδομικών χρωμάτων και δομικών υλικών.

Η ενέργεια ξεκίνησε στο τέλος του καλοκαιριού και “έτρεξε” μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, περίοδο δηλαδή που παραδοσιακά γίνεται το βάψιμο των σπιτιών και ειδικότερα του παιδικού δωματίου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Kraft Paints κάλεσε τους γονείς να βάψουν το παιδικό δωμάτιο αλλά και ολόκληρο το σπίτι, δημιουργώντας μία πιο υγιεινή ατμόσφαιρα για το χώρο τους, με το πλαστικό χρώμα νέας γενιάς Master. Το καινοτόμο προϊόν της Kraft διαθέτει ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες και πιστοποιημένη αντιμικροβιακή προστασία, συμβάλλοντας έτσι στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων που εγκλωβίζονται στο εσωτερικό του σπιτιού.

Όσοι επέλεξαν το Master είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, μέσω ειδικού κουπονιού στην κάθε συσκευασία, στο διαγωνισμό «ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΑ» που δημιούργησε η Kraft Paints ειδικά για τη νέα σχολική χρονιά προσφέροντας στον μεγάλο νικητή ένα μοναδικό ταξίδι στη Eurodisney, αλλά και πλήθος δώρων για τους μικρούς μαθητές.

Όπως δήλωσε ο Παύλος Ρίζος, Marketing Manager της Kraft Paints, «o διαγωνισμός μας «Μάθε Παιδί μου Χρώματα», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν χιλιάδες ιδιώτες και επαγγελματίες που επέλεξαν για το βάψιμο του σπιτιού το χρώμα Master. Είναι χαρακτηριστικό ότι μεγάλο ποσοστό εξ αυτών προέρχεται από αστικές περιοχές, που αντικειμενικά πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της ρύπανσης και της επιβαρυμένης ατμόσφαιρας, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι Έλληνες εντάσσουν στις αγοραστικές τους συνήθειες προϊόντα που συμβάλλουν σε μια πιο υγιεινή και άνετη διαβίωση μέσα στο σπίτι, επιβραβεύοντας την ποιότητα και την καινοτομία».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε