Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χωρίς Μετρό η Αθήνα - Στάση εργασίας και στα Μέσα Μεταφοράς

Χωρίς Μετρό η Αθήνα - Στάση εργασίας και στα Μέσα Μεταφοράς
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.06.2010 | 07:10
Πρώτη δημοσίευση: 10.06.2010 | 21:31

Δεν φτάνει η ταλαιπωρία από την ζέστη, τώρα οι οδηγοί και οι πολίτες θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα από την 24ωρη απεργία σήμερα στο Μετρό.

Χωρίς Μετρό θα μείνει και σήμερα η Αθήνα. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά λόγω της απόφασης της Διοίκησης να μην ανανεώση της συμβάσεις 280 εργαζομένων.  Μάλιστα όπως ανέφερε ο πρόεδρος τον εργαζομένων στο Newsit υπάρχει το ενδεχόμενο οι απεργίες να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Οι συμβάσεις αυτές όμως κρίθηκαν παράνομες αφού έγιναν πέρσι λίγο πριν τις εκλογές και όπως αποφάνθηκε το ελεγκτικό συμβούλιο έγιναν για χάρη προεκλογικών συμφερόντων! Άρα οι πολίτες ταλαιπωρούνται για παράνομες προσλήψεις.

Σήμερα όμως η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί. Στάση εργασίας από τις 11 - 4 το απόγευμα θα γίνει σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς. 

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα 24ωρη απεργία, προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις, γεγονός που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που θα δώσει το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. 

Στο "χορό" των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι Ταχυδρομικοί, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για πώληση του 39% των ΕΛΤΑ. 

Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προανήγγειλαν 48 απεργία εντός του Ιουνίου αλλά σε ημερομηνία η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμα.    Διαδώστε αυτό το άρθρο