Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χωρίς αεροπλάνα την Κυριακή - Ταλαιπωρία μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές

Χωρίς αεροπλάνα την Κυριακή - Ταλαιπωρία μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.07.2010 | 07:51
Πρώτη δημοσίευση: 21.07.2010 | 08:00

Εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν χιλιάδες επιβάτες που θέλουν να έρθουν στην χώρα μας αλλά και όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Η ταλαιπωρία λόγω των καθυστερήσεων στις πτήσεις ξεκίνησε από την Τετάρτη και όλα δείχνουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προτίθενται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Αναμένεται να προχωρήσουν σε νέα απεργία, ενώ θα ακολουθήσουν συνεχείς στάσεις εργασίας.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε στο NewsIt.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Σωτηρόπουλος, που προανήγγειλε νέα απεργία, την Κυριακή 25 Ιουλίου και συνεχόμενες στάσεις εργασίας την ερχόμενη εβδομάδα...

Ακούστε τον κύριο Σωτηρόπουλο...Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προχωρούν σε αυστηρή τήρηση της «χωρητικότητας του ελληνικού εναέριου χώρου».
 
Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα επιτρέπουν συγκεκριμένο αριθμό πτήσεων σε ένα πλαίσιο χρόνου κάποιων λεπτών. Έτσι λόγω του καλοκαιριού και της αύξησης των ταξιδιών και των πτήσεων θα υπάρξει αρκετή ταλαιπωρία των επιβατών που θα αναγκαστούν να φεύγουν ή να φτάνουν στην χώρα μας με αρκετή καθυστέρηση από μερικά λεπτά έως και ώρες! Και μάλιστα σε μια δύσκολη τουριστική περίοδο για την Ελλάδα.
 
Οι ελεγκτές διεκδικούν θεσμικά και οικονομικά αιτήματα και τη μη περικοπή των μισθών τους, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ισχύει ήδη σε όλους τους κλάδους του δημοσίου!
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο