Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χωρίς δικηγόρους σήμερα και αύριο

48ωρη αποχή κάνουν σήμερα και αύριο οι δικηγόροι, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής ετοιμάζουν συμβολικό αποκλεισμό του Πρωτοδικείου της Αθήνας.

Το Σάββατο, 17/3 η Ολομέλεια των προέδρων θα ξανασυνεδριάσει στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση του δικηγορικού σώματος.

Έπειτα από σχετική απόφαση της τελευταίας Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη (3.3.2012), όλοι οι δικηγόροι της χώρας απεργούν αύριο και μεθαύριο, 15 και 16 Μαρτίου 2012.

Παράλληλα, την Παρασκευή 16/3 στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συμβολικός αποκλεισμός του Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60) επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Το παρασύνταγμα της Τρόικα». 

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Ολομέλεια στις 17/3 είναι τα εξής: 1) Ενημέρωση επί των προβλημάτων του δικηγορικού κλάδου, 2) ανάδειξη των δικηγορικών αιτημάτων απευθείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και 3) επανεκτίμηση της κατάστασης και περαιτέρω ενέργειες του δικηγορικού κόσμου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε