Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χωρίς λεωφορεία έως τις 17.00 η Αθήνα, γιατί οι εργαζόμενοι θα κάνουν συνέλευση!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Την ώρα που η χώρα παραπαίει και οι πολίτες αναστενάζουν, κάποιοι επιμένουν να συμπεριφέρονται όπως πριν από μια 5ετία – Αφήνουν τους Αθηναίους χωρίς λεωφορεία για 6 ώρες…

Νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει τους Αθηναίους εξαιτίας της εξάωρης στάσης εργασίας που κάνουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Ο λόγος; Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του ΟΑΣΑ. Για να πάνε λοιπόν οι οδηγοί στη συνέλευση, το Σωματείο δεν μπήκε στη διαδικασία να λειτουργήσει έστω με προσωπικό ασφαλείας.

Κήρυξε στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 17:00 και… ρίχνει το μπαλάκι στους Αθηναίους, που θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους για να επιστρέψουν από τις δουλειές τους. 

Αυτό σημαίνει ότι τα λεωφορεία άρχισαν να αποσύρονται από τους δρόμους στις 10:30, ενώ η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως περίπου στις 18:00.

Το πιο εντυπωσιακό και εξοργιστικό όμως είναι το γεγονός ότι μιλώντας στον FLASH και το Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Μιχάλης Λιαγούρης, είπε ευθέως ότι η συνέλευση δεν γίνεται Σαββατοκύριακο για να μην χάσουν οι εργαζόμενοι τα ρεπό τους!

Τι κι αν ταλαιπωρείται ο κόσμος; Τι κι αν από τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ εξαρτάται η καθημερινότητα εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων του λεκανοπεδίου; Η συνέλευση πάνω απ’ όλα. Και το ρεπό βεβαίως!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε