Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Χρυσό” ρεβεγιόν για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

“Χρυσό” ρεβεγιόν για τον Θεόδωρο Πάγκαλο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.01.2011 | 10:23
Πρώτη δημοσίευση: 09.01.2011 | 10:23

Σε μία εποχή που ο λαός στενάζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσίευμα του κυριακάτικου τύπου έκανε “χρυσό” ρεβεγιόν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Σύμωνα με το δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” ο κ. Πάγκαλος πέρασε την Πρωτοχρονιά μαζί με τη γυναίκα του στην πιο ακριβή σουίτα του ξενοδοχείου- 5.400 ευρώ τη βραδιά. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απόλαυσε δείπνο 380 ευρώ με καραβίδες, χαβιάρι και αστακό.

Το “Πρώτο Θέμα” αναφέρει ότι ο κ. Πάγκαλος ενδέχεται να ήταν φιλοξενούμενος την βραδιά της Πρωτοχρονιάς. Η ένδειξη δίπλα στην κράτηση γράφει “complimentary” (προσφορά τιμής ένεκεν) πράγμα που αποτελεί πολιτικό ζήτημα καθώς το ξενοδοχείο (King George Palace) ανήκει στον επιχειρηματία Δασκαλαντωνάκη ο οποίος έχει χρέη περίπου 600 εκ. ευρώ στο δημόσιο.

Παράλληλα, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι ο λαός πρέπει να υπομεινει θυσίες, αποτελεί “αισθητικά” τουλάχιστον, ατόπημα πολιτικοί και μάλιστα που κατέχουν σημαίνον κυβερνητικό αξίωμα να συνεχίζουν να επιδίδονται σε χλιδάτες συνήθειες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο