Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Χρυσό” ρεβεγιόν για τον Θεόδωρο Πάγκαλο

“Χρυσό” ρεβεγιόν για τον Θεόδωρο Πάγκαλο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.01.2011 | 10:23
Πρώτη δημοσίευση: 09.01.2011 | 10:23

Σε μία εποχή που ο λαός στενάζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσίευμα του κυριακάτικου τύπου έκανε “χρυσό” ρεβεγιόν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Σύμωνα με το δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” ο κ. Πάγκαλος πέρασε την Πρωτοχρονιά μαζί με τη γυναίκα του στην πιο ακριβή σουίτα του ξενοδοχείου- 5.400 ευρώ τη βραδιά. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απόλαυσε δείπνο 380 ευρώ με καραβίδες, χαβιάρι και αστακό.

Το “Πρώτο Θέμα” αναφέρει ότι ο κ. Πάγκαλος ενδέχεται να ήταν φιλοξενούμενος την βραδιά της Πρωτοχρονιάς. Η ένδειξη δίπλα στην κράτηση γράφει “complimentary” (προσφορά τιμής ένεκεν) πράγμα που αποτελεί πολιτικό ζήτημα καθώς το ξενοδοχείο (King George Palace) ανήκει στον επιχειρηματία Δασκαλαντωνάκη ο οποίος έχει χρέη περίπου 600 εκ. ευρώ στο δημόσιο.

Παράλληλα, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι ο λαός πρέπει να υπομεινει θυσίες, αποτελεί “αισθητικά” τουλάχιστον, ατόπημα πολιτικοί και μάλιστα που κατέχουν σημαίνον κυβερνητικό αξίωμα να συνεχίζουν να επιδίδονται σε χλιδάτες συνήθειες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο