Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χτίζουν αυθαίρετα στη Μύκονο με photoshop για να τα νομιμοποιήσουν!

Μύκονος: Ένα νησί γεμάτο αυθαίρετα
Μύκονος: Ένα νησί γεμάτο αυθαίρετα

Το έχουμε κακώς ονομάσει ελληνικό δαιμόνιο, όμως μόνο δαιμόνιο δεν είναι. Σε απλά ελληνικά ονομάζεται απάτη και λαμογιά!

Στην Μύκονο, στο ένα από τα τρία νησιά που έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι, υπάρχει όργιο παρανομιών.

Σύμφωνα με τις αεροφωτογραφίες, έχουν δηλωθεί αυθαίρετα – φαντάσματα, στα οποία δεν έχουν πέσει ούτε καν τα μπετά, αλλά έχουν δηλωθεί κανονικά και έχει πληρωθεί το πρόστιμο για τη νομιμοποίησή τους!

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ:

ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ! ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Σε αυτό εμπλέκονται όλοι όσοι πιστοποιούν με το γράμμα του νόμου ότι υπάρχει κτίσμα και ίσως θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας.

Επίσης, στη Μύκονο έχουν φυτρώσει περίπου 40 νέα αυθαίρετα μέσα στο καλοκαίρι του 2011!

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο έλεγχος είναι δύσκολος, αφού όπως λέει η ίδια η ειδική γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, Μαργαρίτα Καραβασίλη, οι φάκελοι είναι στην Σύρο στην πολεοδομία και γενικά υπάρχει μεγάλη απροθυμία των υπηρεσιών να βοηθήσουν!

Είπε επίσης, μιλώντας στον Flash και το Νίκο Ευαγγελάτο, ότι πολλοί μηχανικοί κάνουν μοντάζ στα τοπογραφικά, κάνουν photoshop και παρουσιάζουν εκ των υστέρων κτίσματα που δεν υπήρχαν! Είναι ντροπή για τους μηχανικούς που ενώ τους εμπιστευόμαστε κάνουν κατάχρηση της εμπιστοσύνης αυτής.

Δεν είναι πολύς ο καιρός που ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει ότι στο ίδιο νησί, στο νησί των ανέμων, υπήρξαν καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για οικοδομικές αυθαιρεσίες στην υπο ανέγερση πολυτελή οικοδομή του προϊστάμενου της πολεοδομίας Μυκόνου Σταύρου Μαντζιβή. Το αστυνομικό τμήμα ζήτησε τη συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου για τη διενέργεια αυτοψίας στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αυτοψία έγινε τρεις μήνες μετά, από υπαλλήλους της πολεοδομίας την οποία διευθύνει ο ίδιος ο κ. Μαντζιβής και στο έγγραφο που αποστέλλεται στο Α.Τ. Μυκόνου (με κοινοποίηση στο Δήμο) αναφέρεται οτι οι εργασίες μέχρι σήμερα γίνονται βάσει των εγκεκριμένων σχεδίων της πολεοδομίας Σύρου, δηλαδή οτι δεν εντόπισαν καμία αυθαιρεσία…Το σχετικό έγγραφο υπογράφει ο ίδιος ο κ. Μαντζιβής ως προϊστάμενος της πολεοδομίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διευθυντής πολεοδομίας βρήκε νόμιμες τις… βίλες του!

Θεσ/νίκη: Ανακύκλωσαν φακέλους της πολεοδομίας – Δείτε βίντεο!

 

Θεσσαλονίκη : Διευθυντής πολεοδομίας με καταθέσεις 27 εκατομμυρίων ευρώ!

 

Αποκλειστικό Newsit: Πακτωλός χρημάτων σε λογαριασμό υπαλλήλου πολεοδομίας


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε