Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Υπάλληλος ΙΚΑ: “Θα δώσω το ακίνητο μου για να καλυφθεί μέρος της ζημίας από την απάτη”

Προφυλακιστέοι οι 7 οι υπάλληλοι που κατηγορούνται στην υπόθεση του ΙΚΑ Καλλιθέας. “Το πάρτι τελείωσε” είπε ο υπουργός Εργασίας

Ενώπιον του 4ου ειδικού ανακριτή απολογήθηκαν τα επτά άτομα που κατηγορούνται στην υπόθεση του ΙΚΑ Καλλιθεας.

Κατηγορούμενες στην υπόθεση, που προκάλεσε ζημία πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον ασφαλιστικό φορέα, είναι πέντε υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας, καθώς και οι σύζυγοι δύο εξ αυτών.

Η πρώτη υπάλληλος που εργαζόταν στο ΙΚΑ Καλλιθέας στο Μητρώο αποδέχθηκε όλες τις κατηγορίες και εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες την πρόθεση της να δώσει ακίνητο της για να καλυφθεί μέρος της ζημιάς που έχει προκαλέσει στο ΙΚΑ.

Στον ανακριτή απολογήθηκε ήδη και μια δεύτερη υπάλληλος του ΙΚΑ Καλλιθέας που εργάζεται στις Παροχές και η οποία επίσης παραδέχθηκε ορισμένες από τις κατηγορίες που της καταλογίζουν.

Στην υπόθεση αναφέρθηκε σήμερα και ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τις εξελίξεις στο ΙΚΑ και το σχέδιο δράσης του Οργανισμού το 2012.

«Το πάρτι τελείωσε» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι το μόνο και πως μέσα από την ηλεκτρονική διασύνδεση των υπηρεσιών το υπουργείο είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών είναι μόνο η αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαζί την χτίσαμε! – Δεν την χαιρόμασταν όμως μαζί! – Ιδού η βίλα με πισίνα της υπαλλήλου που καταλήστεψε το ΙΚΑ με την συμμορία της!


Ακόμη μία σύλληψη μέλους του κυκλώματος του ΙΚΑ

Κύκλωμα στο ΙΚΑ Καλλιθέας έχει προκαλέσει ζημιά τουλάχιστον 12 εκατομμυρίων ευρώ! – ΄Εξι συλλήψεις – Θα ακολουθήσουν κι άλλες! 

Σε διαθεσιμότητα 2 γιατροί στην Κρήτη για πλασματικές άδειες- Ερευνάται κύκλωμα και στο ΙΚΑ Καλλιθέας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε