Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Υπάρχει θυμός για τις κυβερνήσεις Καραμανλή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μεγάλη δυσαρέσκεια “εισέπραξαν” τα στελέχη της…

ΝΔ που πήγαν το Πάσχα στις εκλογικές τους περιφέρειες. Όπως εκμυστηρεύονται “ακούσαμε πολλά παράπονα για την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ, αλλά η κομματική βάση θεωρεί το κόμμα μας κατ΄ εξοχήν υπεύθυνο για τα αδιέξοδα με τα οποία βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη η χώρα”.

“Οι πολίτες είναι πολύ θυμωμένοι με εμάς, με τη ΝΔ” παραδέχθηκε δημόσια ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας κ. Θ. Καράογλου , επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει κλίμα ανάκαμψης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως ακόμη κι αυτή η περίφημη “αυτοκάθαρση” -που ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο ο Α.Σαμαράς την Κυριακή, στη συνεδρίαση της ΚΕ- είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού βυθίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εσωστρέφεια.

 

Έτσι ακόμη και υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ παραδέχονται ότι θα απαιτηθεί ιδιαίτερα μακρός χρόνος ώστε το κόμμα να περιορίσει το κόστος από τη διακυβέρνηση Καραμανλή. Πλέον είναι κοινή η διαπίστωση, μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ότι “η φωνή του κόμματος δεν ακούγεται από τους ψηφοφόρους”.

 

Πονοκέφαλο γιά τη Ρηγίλλης αποτελούν και τα αυτοδιοικητικά “αντάρτικα”. Ήδη χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλος επέμεινε στην εκ νέου υποψηφιότητά του και κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τους βουλευτές του νομού κκ. Στ. Καλαφάτη και Κ. Γκιουλέκα και επίδοξους διεκδικητές του χρίσματος ότι «αβαντάρουν» τους αντιπάλους του.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε