Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Υπαρχιφύλακας δεν έλεγχε ποιοι έμπαιναν στην χώρα μας!

Υπαρχιφύλακας δεν έλεγχε ποιοι έμπαιναν στην χώρα μας!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.07.2010 | 07:53
Πρώτη δημοσίευση: 23.07.2010 | 07:53

Σε διαθεσιμότητα έχει μπει ένας υπαρχιφύλακας που άφησε όπως φαίνεται ξέφραγο αμπέλι το Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής και έμπαιναν παράνομα στην χώρα μας μετανάστες!

Υπαρχιφύλακας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Β. Ελλάδος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας.
 
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο Υπαρχιφύλακας, που εκτελούσε καθήκοντα ελεγκτή-σφραγιστή, κατά τις ώρες 14.00-22.00, στο σημείο εισόδου της Κρυσταλλοπηγής, δεν πραγματοποίησε, ως όφειλε, λεπτομερή έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων σε επιβάτες λεωφορείου, με αποτέλεσμα 16 Αλβανοί υπήκοοι να εισέλθουν, με πλαστά έγγραφα, παράνομα στη χώρα μας.
 
Κατά τη διάρκεια ελέγχου, που διενεργήθηκε, στο 15ο χλμ. της εθνικής οδού Κρυσταλλοπηγής -Καστοριάς, στο συγκεκριμένο λεωφορείο, διαπιστώθηκε ότι οι δεκαέξι από τους συνολικά 48 επιβάτες, είχαν διαβατήρια που έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου.
 
Κάποιοι από τους κατόχους, κατέθεσαν ότι οι πλαστές σφραγίδες είχαν τοποθετηθεί στην Αλβανία. Σε έναν είχε επιβληθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, δύο κατείχαν και χρησιμοποίησαν κλεμμένες βεβαιώσεις, ενώ ένας κατείχε και χρησιμοποιούσε βεβαίωση για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια.
 
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε ήδη η διαδικασία για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Υπαρχιφύλακας και να διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο