Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Yπεράσπιση: “Σκευωρία της αστυνομίας οι κατηγορίες για βιασμό της 15χρονης”

Yπεράσπιση: “Σκευωρία της αστυνομίας οι κατηγορίες για βιασμό της 15χρονης”

“Ο εντολέας μου ουδέποτε άγγιξε τη 15χρονη, η αστυνομία προσπαθεί να κατασκευάσει ενόχους”, καταγγέλει στο Newsit o συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου.

Περιπλέκονται ακόμη περισσότερο τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο: τον θάνατο της νεαρής Στέλλας από το Ρέθυμνο. Την ώρα που η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου λέει πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της απόπειρας βιασμού και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο την ίδια ώρα οι δικηγόροι του 17χρονου και του 23χρονου λένε πως απο τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους δεν προκύπτει τίποτα τέτοιο.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o δικηγόρος Γιώργος Στειακάκης, συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου “αυτά που αναφέρει η αστυνομία περί προθέσεως, εξαναγκασμού, ασελγών πράξεων και λοιπά δεν προκύπτουν από πουθενά μέσα στη δικογραφία, ούτε απο ευρήματα, ούτε από καταθέσεις. Η δικογραφία δεν αναφέρει τιποτα περισσότερο απο το ότι η κοπέλα φλέρταρε με τον έναν, τον 17χρονο, στο πίσω κάθισμα και πίνοντας αγκαλιαζόντουσαν και φιλιοντουσαν. Που τα βρήκε η αστυνομία τα αλλα δεν ξέρω.”

Και συνεχίζει: “Προσπαθούν να φτιάξουν ένα σενάριο, ένα στόρυ ας πούμε. Στη συνέχεια μόλις η κοπέλα ένοιωσε αδιαθεσία την πήγαν στο νοσοκομείο. Και τα τρία άτομα μαζί είχαν πει μισό μπουκάλι ουϊσκι. Όταν η κοπέλα αδιαθέτησε την πήγαν στο νοσοκομείο είχε τις αισθήσεις της, της έβαλαν ορό και μετά από ώρες πέθανε. Τίποτα δεν προκύπτει απο τη δικογραφία. Υποθέσεις στη φαντασία των αστυνομικών είναι ότι αυτοί τα πίνανε για να της κάνουνε κάτι. Εντάξει,  μπορούμε να φανταστούμε και εμείς ότι θα την πετούσαν στη θάλασσα. Από που τα είδανε και τα λένε αυτά τα πράγματα. Ο εντολέας μου λέει πως πηγανε μια βόλτα στα μπαράκια και κάποια στιγμή είπανε αντί να γυρνάνε εδώ και εκεί να πάρουν ουϊσκι και να πάνε κάπου να πιούνε. Πήραν πλαστικά ποτήρια και αναψυκτικό από ένα περίπτερο και κάτσανε στο αυτοκίνητο σε ένα κεντρικό σημείο του Ρεθύμνου και στη Φορτέζα, πίσω απο την Αστυνομική Διεύθυνση, 30 μέτρα. Μόλις η κοπέλα έκανε εμετό ο 17χρονος και εντολέας μου την πήγαν στο νοσοκομείο.”

Τέλος, ο δικηγόρος του 23χρονου αφήνει αιχμές για το νοσοκομείο: “Πιθανότατα η αστυνομία να θέλει επειδή είναι δημόσιο το νοσοκομείο να φανεί ότι δε φταίει το νοσοκομείο αλλά άλλοι. Τώρα απο το οτι φιλιόνταν τα παιδιά μέχρι οτι είχαν πρόθεση να την πειράξουν απέχει πολύ. Που ξέρει ο αστυνομικός διευθυντής τι θα έκαναν τα παιδιά; Μάντης είναι; Αμα είναι να τους χρησιμοποιησουμε να μας πουν το μέλλον. Αυτό που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί και εμφανίσει ως ύποπτο η αστυνομία είναι το γεγονός πως τα παιδιά δεν είπαν αμέσως στις καταθέσεις τους ότι πήγαν και ήπιαν το μισό μπουκάλι ουϊσκι στο αυτοκίνητο γιατί φοβήθηκαν. Αυτό το σημείο το εμφανίζει η αστυνομία ως ύποπτο”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o δικηγόρος Γιώργος Στειακάκης, συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέθυμνο: Όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Στέλλας – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του NewsIt

‘Αντίο αστεράκι μου” – Τα σπαραχτικά λόγια του πατέρα της 15χρονης Στέλλας

Ρέθυμνο: Τι πραγματικά συνέβη με το θάνατο της 15χρονης; Τι έδειξαν οι κάμερες του μπαρ;

“Η 15χρονη πέθανε από το αλκοόλ γιατί ήπιε παραπάνω απ’ όσο θα άντεχε ένας ενήλικας!”

Κρήτη: Στερνή μου γνώση… – Μετά τον θάνατο της 15χρονης Στέλλας σαρώνουν μπαρ και καφετέριες!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε