Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Υπόθεση σεξ και μαύρης μαγείας με Έλληνες πρωταγωνιστές

Μια απίστευτη υπόθεση «σεξ και μαύρης μαγείας» με «ελληνικό χρώμα», εκδικάζεται σε δικαστήριο του Σίδνεϊ .

Κατηγορούμενοι είναι δυο άνδρες και μια γυναίκα που φέρεται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά δυο γυναίκες (ελληνικής καταγωγής) κατά τη διάρκεια «ψεύτικης προσευχής», με την οποία, υποτίθεται, ότι γινόταν ξορκισμός των θυμάτων τους.

Συγκεκριμένα, ως δράστης φέρεται ο 40χρονος Θανάσης Ψυχογιός, κάτοικος Σίδνεϊ, έγγαμος, ο Αντώνης Γκολοσιάν, 62 χρόνων, και η Φράνσις Ψυχογιός 39 ετών. Οι δυο άνδρες ισχυρίζονται πως είναι αθώοι.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι υπνώτιζαν τις δυο γυναίκες ελληνικής καταγωγής , τους έδεναν τα μάτια και τις κακοποιούσαν σεξουαλικά, κατά τη διάρκεια «προσευχών», με τις οποίες θα ξόρκιζαν την κατάρα και τα κακά πνεύματα.

Καταθέτοντας ο σύντροφος ενός εκ των θυμάτων τους είπε ότι το ανακάλυψε όταν δέχθηκε τηλεφωνήματα και μια «δαιμονική φωνή» του έλεγε πως η σύντροφός του «κοιμόταν από δω και από κει». Η ” δαιμονική φωνή” του είπε να πάει σε ένα ξενοδοχείο και να δει με τα μάτια του τι έκανε η γυναίκα του αλλά «να μην πειράξει τον Άθα. Αν τον πειράξεις δεν θα μπορέσουμε να σε προστατεύσουμε από το κακό» του είπε.

Πράγματι πήγε στο ξενοδοχείο και στο δωμάτιο που του υπέδειξε και όταν κτύπησε την πόρτα , του άνοιξε την πόρτα ολόγυμνη η μέλλουσα σύζυγός του.Η εισαγγελέας υποστήριξε πως τα θύματα είχαν πειστεί από τους δράστεςότι τους είχαν κάνει “μάγια” και για να λυθούν , έπρεπε να κάνουν προσευχές σε δωμάτια ξενοδοχείου όπου τους έδεναν τα μάτια και τους έκαναν έρωτα!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η αστυνομία στο δικαστήριο, ένα από τα θύματα ήταν 23χρονη γυναίκα, η οποία είχε πιστέψει ότι έπρεπε να κάνει έρωτα με έναν… άγγελο, ενώ της είχαν δεμένα τα μάτια, σε διάφορα ξενοδοχεία του Σίδνεϊ.

Ο Άθα Γκολοσιάν φερόταν ως «πνευματικός» και ήταν ο πρώτος που έκανε έρωτα μαζί της. Σε κάποιες από τις «προσευχές», όταν το θύμα δεν ήθελε να κάνει έρωτα άκουσε μια «διαβολική φωνή» που της έλεγε: «Εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω να σπάσεις τα “μάγια” που σου έκαναν. Αυτό είναι ένα όνειρο». Η γυναίκα ρωτούσε τον σύντροφό της αν οι άγγελοι μπορούν να της κάνουν πράγματα που δεν θέλει και του τόνισε πως «θα κάνει ότι της πει ο άγγελος για να σπάσουν τα μάγια».

Ο Γκολοσιάν είπε στη γυναίκα ότι πρέπει να κάνει έρωτα με τον Ψυχογιό και, μάλιστα, η διαδικασία να μαγνητοσκοπηθεί «για να λυθούν τα μάγια». Την απείλησαν, μάλιστα, ότι η αδελφή της δεν θα επέστρεφε σπίτι της εκείνο το βράδυ αν δεν υπάκουε, ενώ της έδωσαν εντολή να μιλάει και στην κάμερα και να κάνει προσβλητικά σχόλια για την σύζυγο του Ψυχογιού, Φράνσις. Ο Γκολοσιάν, ο οποίος παρουσιαζόταν ως «ο βασιλιάς Ρασούλ», της είπε ότι, αν έδειχνε στεναχωρημένη ή έκλαιγε, έπρεπε να ξανακάνει την ερωτική σκηνή. Η ίδια τον υπάκουσε.

Στους ενόρκους του δικαστηρίου ειπώθηκε ότι θα προβληθεί βίντεο από την ερωτική συνεύρεση. Η γυναίκα θα δείχνει χαρούμενη και ότι συναινούσε, αλλά «στην πραγματικότητα ακολουθούσε οδηγίες για να λυθούν τα μάγια και να μην πάθει κακό η αδελφή της».Ο κατήγορος δήλωσε ότι ο Γκολοσιάν της είπε να πάρει το βίντεο και να το πετάξει στο ποτάμι για να λυθούν τα μάγια όπως και έκανε. Αργότερα, όμως, η αστυνομία βρήκε το βίντεο στο σπίτι του Ψυχογιού και υποστηρίζει ότι στην άτυχη γυναίκα δόθηκε ψεύτικο βίντεο.

Λίγες ημέρες μετά την «ερωτική συνεύρεση», ο άνδρας της γυναίκας έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες με την σύζυγό του να κάνει έρωτα σε άλλους άνδρες. Την εγκατέλειψε ενώ ήταν έξι εβδομάδες έγκυος, πιστεύοντας ότι την απατά. Οι φωτογραφίες στάλθηκαν από κινητό στο οποίο είχε πρόσβαση ο Γκολοσιάν.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο Γκολοσιάν φέρεται να ζήτησε από το θύμα να βρει έναν άλλο άνδρα και μια γυναίκα για να κάνει έρωτα μαζί τους. Αρχικά, το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι ερωτικές σχέσεις έγιναν με την συγκατάθεσή της γιατί είχε τότε «πολύ στρες».

Η αστυνομία κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το δεύτερο θύμα έπεσε θύμα βιασμού τρεις φορές κατά τη διάρκεια «προσευχών», όταν μια δαιμονική φωνή την διάταζε να κάνει έρωτα με τον κατηγορούμενο αν ήθελε να ευχαριστήσει τους… “αγγέλους”. Μετά από κάθε «προσευχή» η γυναίκα έλεγε στο σύντροφό της, ότι νομίζει ότι την βίασαν, αλλά εκείνος την καθησύχαζε λέγοντας ότι ήταν ένα κακό όνειρο.

Ο άνδρας πίστευε τον κατηγορούμενο ο οποίος του ζήτησε να πληρώσει 50.000 δολάρια για να συγχωρεθούν οι αμαρτίες που έκανε όταν ήταν παιδί. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι της απέσπασαν χιλιάδες δολάρια. Η ίδια είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι ντροπή, που εξαπατήθηκα με αυτό τον τρόπο. Πίστευα ότι κάποιος από την ελληνική παροικία του Σίδνεϊ, που ασχολείται με τη “μαύρη μαγεία”, καταράστηκε εμένα και την οικογένειά μου. Ειλικρινά, πίστευα ότι θα παθαίναμε μεγάλο κακό, αν δεν ξορκίζαμε την κατάρα».

«Τα στοιχεία σε βάρος του κατηγορουμένου είναι συντριπτικά. Οι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια την εξαπάτηση των θυμάτων τους», ανέφερε ο αστυνόμος, Τζορτζ Λόλης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε