Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζέστη, νοτιάδες και τοπικές βροχές – Όλη η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Ζέστη, νοτιάδες και τοπικές βροχές – Όλη η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Η υγρασία εξαιτίας των νότιων ανέμων παραμένει, η ζέστη το μεσημέρι ειδικά δε μας εγκαταλείπει, ενώ στο Αιγαίο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ κάνοντας δύσκολη τη ζωή όσων πρόκειται να ταξιδέψουν.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανώς να είναι έντονα ενώ θα υπάρχουν και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6, τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικέ βροχές στην κεντρική Στερεά, την κεντρική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα κατά τόπους στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και με τους ανέμους να πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 09 έως και 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και τους ανέμους να πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια θα είναι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ πιθανώς να βρέξει πρόσκαιρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες με τους ανέμους να πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειώσουν τοπικέ βροχές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε