Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αδίστακτοι ληστές πυροβόλησαν 23χρονο κοσμηματοπώλη – Τι λέει στο Νewsit o πατέρας του

Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στου Ζωγράφου για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών. Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός ο τραυματίας. Απείλησαν να σκοτώσουν και αυτόπτη μάρτυρα.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί δύο κουκουλοφόροι με ένα καλάσνικοφ και ένα όπλο προσπάθησαν να μπουν από την κεντρική είσοδο του κοσμηματοπωλείου από τον οδό Σεβαστείας. Οταν είδαν πως ο νεαρός ιδιοκτήτης δεν τους άνοιξε προσπάθησαν να ρίξουν τη τζαμαρία αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πήγαν στην πλαϊνή είσοδο από την οδό Κατράκη, έσπασαν τη τζαμαρία και μπήκαν στο χρυσοχοείο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρπαξαν όσα περισσότερα κοσμήματα μπορούσαν και πυροβόλησαν στο πόδι τον νεαρό Χρήστο Χρήστου τραυματίζοντάς τον.

Οπως δήλωσε στο Newsit ο πατερας του 23χρονου νεαρού, Κώστας Χρήστου “ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα. Το παιδί το τραυμάτισαν στο πόδι. Είμαι 32 χρόνια στου Ζωγράφου και είναι η τέταρτη φορά που μας κλέβουν”.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε και ο κύριος Νίκος, αυτόπτης μάρτυρας της ληστείας ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τους κακοποιούς. Οταν ρώτησε “τι κάνατε εκεί” του απάντησαν “φύγε και μη μιλάς αλλιώς θα σε σκοτώσουμε”.
Ακούστε τι λεει ο ίδιος στο Νewsit για το τετ – α – τετ με τους ληστές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε