Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άδωνις: Αυτός είναι θαμμένος στον τάφο της Αμφίπολης

Άδωνις: Αυτός είναι θαμμένος στον τάφο της Αμφίπολης

Την δική του εκτίμηση για το ποιός είναι θαμμένος στον τάφο της Αμφίπολης έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Parapolitika 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πιστεύει πως στον τάφο πιθανότατα είναι θαμμένος ο Νέαρχος ο Ναύαρχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο οποίος καταγόταν από εκεί και ήταν και πολύ πλούσιος. Για το αν είναι θαμμένη η Ολυμπιάδα η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είπε ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο αλλά όχι το κυρίαρχο.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης δεν απέκλεισε να είναι θαμμένος ακόμα και ο Μέγας Αλέξανδρος αλλά πρόσθεσε ότι αν ήταν θαμμένος στην Ελλάδα θα έπρεπε να είχε γίνει η ταφή του στις Αιγές.

Χαρακτήρισε αέρα κοπανιστό τα νούμερα που δίνει ο Αλέξης Τσίπρας και είπε ότι κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη αναισχυντίας από το να λες ψέμματα στον λαό», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παγκόσμιος θαυμασμός για τον τάφο της Αμφίπολης – Διπλάσιο και από το Stonehenge το μνημείο

Αμφίπολη: Το σενάριο πως είναι τάφος του Μ. Αλέξανδρου και το κόλπο του στρατηγού του – Στοιχήματα από εταιρεία για τον “ένοικο” του τύμβου

Αμφίπολη: Αγώνας δρόμου στο ταφικό μνημείο – Μέχρι την Πέμπτη οι στερεωτικές εργασίες – Παγκόσμιας σημασίας το εύρημα είπε ο πρωθυπουργός

Σαμαράς για Αμφίπολη: Ακούω μόνο την Περιστέρη – Να είμαστε λιγομίλητοι

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε