Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Αγανακτισμένοι” μοτοσικλετιστές κάνουν τον γύρο της Αθήνας

 Την 9η ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας τους στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν απόψε οι «αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές» ενάντια στα οικονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Με σημείο συνάντησης – εκκίνησης το χώρο στάθμευσης στο Θέατρο Λυκαβηττού, στις 7.30μμ, περίπου 200 μοτοσικλετιστές με κράνη, συνθήματα και κορναρίσματα ξεκίνησαν την πορεία «αφύπνισης» του κοινού με στάσεις στις γειτονιές αλλά και με στάσεις διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία των κομμάτων.

«Κορνάρουμε, επαναστατούμε και αισιοδοξούμε», ανέφερε ο 30χρονος Θεμιστοκλής μέλος της οργανωτικής Ομάδας. «Αυτό θέλουμε να μεταδώσουμε, πηγαίνοντας από γειτονιά σε γειτονιά. Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε και να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας».

“Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Χωρίς σημαίες, χρώματα και χρόνιες ιδεοληψίες. Η Ελλάδα δέχεται οικονομικές -και όχι μόνο- επιθέσεις από εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς, οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον” αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους για την σημερινή κινητοποίηση.

Οι «αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές» συγκροτήθηκαν από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αριθμούν στα 900 μέλη και είναι ανεξάρτητοι από φορείς οργανώσεις, κόμματα , ακόμη και από τις ομάδες των αγανακτισμένων της Πλ. Συντάγματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε