Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγανακτισμένος παρασύρθηκε από μηχανή έξω από τη Βουλή – Βίντεο

Ένα ατυχές γεγονός σημάδεψε τη χθεσινή συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

Το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι βρέθηκαν για άλλη μία φορά στην πλατεία Συντάγματος και έκλεισαν την λεωφόρο Αμαλίας έξω από τη Βουλή.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Πάνω στη λεωφόρο Αμαλίας βρίσκονταν λίγα άτομα λόγω και της ζέστης που επικρατούσε μέχρι εκείνη την ώρα. Από την οδό Ξενοφώντος ένας μοτοσικλετιστής, σήκωσε τις κορδέλες της αστυνομίας και παρά τις φωνές προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Αμαλίας.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε αυτή του όμως την προσπάθεια, παρέσυρε έναν άνδρα περίπου 40 ετών, ο οποίος διαδήλωσε μπροστά στη Βουλή ως Αγανακτισμένος. Ο άνδρας έπεσε κάτω λιπόθυμος και ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να διαφύγει, αλλά του έκλεισαν το δρόμοι οι υπόλοιποι Αγανακτισμένοι και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Αστραπιαία βρέθηκε εκεί ασθενοφόρο που πήρε τον τραυματία για το πλησιέστερο νοσοκομείο, ενώ ο μοτοσικλετιστής κρατείται και θα οδηγηθεί στο τμήμα.

Κατά τα άλλα νωρίς το απόγευμα το χορό των διαδηλώσεων άνοιξε η μηχανοκίνητη πορεία των Αγανακτισμένων που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μεγάλο σημερινό ραντεβού όπου θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τις 19:00 έχει προγραμματίσει και η ΑΔΕΔΥ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε