Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αγγίζει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι και σήμερα το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στα δυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 και από το απόγευμα στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος, με βόρειους ανέμους, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε