Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αγία Ζώνη ΙΙ: Κουντούρης και Κουρουμπλής δεν έχουν συναντηθεί ποτέ

Αγία Ζώνη ΙΙ: Κουντούρης και Κουρουμπλής δεν έχουν συναντηθεί ποτέ
Ο Θόδωρος Κουντούρης - Φωτογραφία από την εκπομπή "Tatiana Live"

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε λόγο για “λάσπη” στο πρόσωπό του και στη συνέχεια έσπευσε το “Αγία Ζώνη ΙΙ” να τοποθετηθεί για το βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook και δείχνει τον υπουργό Ναυτιλίας να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 4 Μαρτίου 2017 και αναρτήθηκε από τη σύζυγο του Θόδωρου Κουντούρη, Κατερίνα, στην σελίδα της στο Facebook. Στο βίντεο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χόρευε ζεϊμπέκικο.

«Κι ο υπουργός Ναυτιλίας στο Ammos» ήταν το μήνυμα που συνόδευε το video.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνιζε μεταξύ άλλων πως “ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία”.

Δείτε το video

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Αγία Ζώνη ΙΙ”

“Αναφερόμαστε στο σημερινό δημοσίευμα του ιστότοπου www.parapolitika.gr, στο οποίο υπάρχει άρθρο με τον τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και σχετικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Υπουργός να χορεύει.

Το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο, για τους εξής λόγους

Ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική ή άλλη σχέση μεταξύ τους. Είναι απολύτως βέβαιο ότι μέχρι την ημέρα του ναυαγίου, ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας αγνοούσε την ύπαρξη της εταιρείας και του εκπροσώπου μας.

Την 3 Μαρτίου 2017, το Σωματείο Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργάνωσε χοροεσπερίδα σε νυχτερινό κέντρο. Στην χοροεσπερίδα μεταξύ άλλων, παρευρέθη ο κ. Κουντούρης, μέλη της οικογένειας του και φίλοι, καθόσον την επόμενη ημέρα 4 Μαρτίου ήταν η ονομαστική εορτή του κ. Κουντούρη. Στην χοροεσπερίδα, σε άλλο τραπέζι, με άλλη παρέα, παρευρίσκετο και ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας, προφανώς κατόπιν προσκλήσεως του Σωματείου.

Αν και δεν απολογούμαστε στον εν λόγω ιστότοπο και σε κανένα άλλο μέσο, διευκρινίζουμε προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας του ψευδεπίγραφου ρεπορτάζ, ότι πέραν της συνύπαρξης στον ίδιο χώρο ο κ. Υπουργός και ο κ. Κουντούρης, δεν διασκέδαζαν μαζί, αφού δεν γνωρίζονται καν.

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι βέβαια ως απόδειξη της ανύπαρκτης φιλικής σχέσης μεταξύ του κ. Υπουργού και της οικογένειας Κουντούρη, αλλά ως συνήθως γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις

Τέλος, δηλώνουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας, διότι στο όνομα πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, για άλλη μια φορά εκθέτονται δημόσια, άνευ λόγου και με απρόβλεπτα αποτελέσματα, μέλη της οικογένειας του κ. Κουντούρη, χωρίς προηγουμένως οι υπεύθυνοι της «φοβερής αποκάλυψης» να επικοινωνήσουν μαζί τους, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις