Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Το διαζύγιο και η “εμμονική” αγάπη για την μικρή Μυρτώ

– Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που αποκρυπτογραφούν την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους
– Νέες μαρτυρίες θέλουν την Ελένη Χερουβείμ και τον Χρήστο Ζαπαντιώτη να είχαν αποφασίσει να πάρουν διαζύγιο – “Μήλον της έριδος” ήταν η μικρή Μυρτώ μιας και ο αστυνομικός ήθελε την κηδεμονία της- Αγαπούσε πάρα πολύ την κόρη του Μυρτώ και την αποκαλούσε “μπουμπού”
– Το ρήγμα στην σχέση ξεκίνησε με αφορμή το σπίτι του πρώτου ορόφου – Ο αστυνομικός ήθελε να φύγει η πεθερά του από το σπίτι και εκεί να μεταφέρει το ιατρείο της η αδικοχαμένη σύζυγος του
– Σήμερα παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο της τραγωδίας με τις κηδείες των νεκρών – Η μάνα με την κόρη της κηδεύτηκαν αγκαλιά

Δεν το χωράει ο νους τα όσα έχουν συμβεί στους Αγίους Αναργύρους με τον αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη να εκτελεί την γυναίκα, την πεθερά, την 3χρονη κόρη του και στην συνέχεια να αυτοκτονεί.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι όπλισε το χέρι του αστυνομικού… κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν αυτές οι ψυχές τόσο άδικα!

Η άτυχη Ελένη Χερουβείμ (φωτογραφία από Alpha TV)

Και μπορεί όλοι να μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι… ωστόσο φαίνεται πως οι κουρτίνες του σπιτιού της οδού Αγίας Παρασκευής και Ευριπίδου στην Ανάκασα, έκρυβαν τον “εφιάλτη”.

Οι “κρυφοί” τσακωμοί

Οι τσακωμοί της Ελένης και του Χρήστου ήταν καθημερινοί. Ο αστυνομικός δεν ήθελε να μένει στον πρώτο όροφο η πεθερά του… Ήθελε να φύγει και η γυναίκα του να μεταφέρει εκεί το ιατρείο της. Ωστόσο, αυτό δεν έβρισκε σύμφωνη την γυναίκα του.

Αυτό ήταν ένα μεγάλο “αγκάθι” για την σχέση του ζευγαριού ενώ άτομα από το περιβάλλον του αστυνομικού υποστηρίζουν ότι ο Χρήστος δεν ήθελε την πεθερά του επειδή εκείνη τον υποτιμούσε. Συγγενείς της αδικοχαμένης Ελένης ανέφεραν ότι ο αστυνομικός την χτυπούσε ενώ ο θείος της κατήγγειλε χθες (19.12.2017) στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Ε ότι απειλούσε τόσο την γυναίκα του όσο και την πεθερά του ότι θα τις σκοτώσει.

Δείτε το βίντεο

Το διαζύγιο και η “μπουμπού”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Ε, Βασίλη Χήτου το ζευγάρι είχε αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, ο αστυνομικός ήθελε να συμφωνήσει με την γυναίκα του να πάρει εκείνος την κηδεμονία της Μυρτούς. Μάλιστα, όσοι τον ήξεραν κάνουν λόγο για μία εμμονή με την κόρη του στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Δεν ήθελε να είναι μακριά της και όταν έλειπε στη δουλειά την έπαιρνε τηλέφωνο και την έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση ενώ την αποκαλούσε “μπουμπού” χαϊδευτικά.

Δείτε το βίντεο

Άγιοι Ανάργυροι: Το στερνό “αντίο”

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Ο πόνος δεν ήταν βουβός. Ο οδύνη και η οργή εκφράστηκαν με φωνές, με κραυγές, με θρήνο που “ξεχείλιζε” τον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων και το κοιμητήριο.

Εκεί όπου συγγενείς, φίλοι, γείτονες συγκεντρώθηκαν για να συνοδεύουν στην τελευταία τους κατοικία τα τρία θύματα μιας οικογενειακής τραγωδίας.

Η Βάσω Χερουβείμ, η Ελένη Χερουβείμ και η μόλις 3 ετών Μυρτώ κηδεύτηκαν σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Και ασυγκράτητης οργής. Είναι τα θύματα ενός οικογενειακού δράματος.

Τα τρία θύματα του δολοφονικού αμόκ του 47χρονου αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη. Του ανθρώπου που τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, με το υπηρεσιακό του όπλο, σκότωσε την πεθερά του, τη γυναίκα του και το σπλάχνο του, πριν αυτοκτονήσει.

Δείτε τα βίντεο από τις κηδείες

Μάνα και κόρη στο ίδιο φέρετρο

Το κοιμητήριο γέμισε από νωρίς κόσμο. Ήθελαν όλοι να αποχαιρετίσουν τα θύματα. Τις δυο γυναίκες που γνώριζαν και το κοριτσάκι που βρήκε το θάνατο από τον άνθρωπο που του έδωσε τη ζωή: τον πατέρα του. Τον άνθρωπο που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, όταν ξύπνησε έντρομο από τους πυροβολισμούς, το ησύχασε, το ξανακοίμησε και μετά με μια σφαίρα κοντά στο αυτί του πήρε τη ζωή.

Η μικρή Μυρτώ θα είναι μαζί με τη μαμά της στην αιωνιότητα. Ήταν μαζί, “αγκαλιασμένες”, στο ίδιο λευκό φέρετρο.

Άγιοι Ανάργυροι κηδεία

Άγιοι Ανάργυροι: Μάνα και κόρη στο ίδιο φέρετρο – Θρήνος και οργή στην κηδεία των θυμάτων | Newsit.gr

Οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούσαν και δεν ήθελαν να κρύψουν μέσα στον πόνο τους την οργή τους. “Ο φονιάς μας έκαψε, μας σκότωσε την οικογένειά μας” φώναξε κάποιος. Κραυγές και οδυρμός. Δάκρυα για τρεις ζωές που χάθηκαν σε λίγα λεπτά.

Μέσα σ’ όλα μια λεπτομέρεια που συγκλονίζει. Στην κηδεία δεν υπήρχαν φωτογραφίες των θυμάτων. Το σπίτι της οικογένειας, η διπλοκατοικία στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων έχει “σφραγιστεί” από την αστυνομία. Παραμένει τόπος εγκλήματος όσο διαρκούν οι έρευνες. Κανείς δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι για να πάρει φωτογραφίες.

 

Συντετριμμένος και ένας άνθρωπος τον οποίο θεράπευσε η 49χρονη Ελένη Χερουβείμ. Με δάκρυα στα μάτια, ο άνδρας περιέγραψε πως εξαιτίας της ρευματοειδούς αρθρίτιδας δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει αλλά εκείνη τον έκανε καλά. «Πρώτα ήταν άνθρωπος και μετά γιατρός», είπε χαρακτηριστικά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ – ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Με πληροφορίες από: Τηλεόραση Ε και Alpha

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις