Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Άγρια νύχτα στον Άγιο Παντελεήμονα – Αφρικανοί μαχαίρωσαν Έλληνα – Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι

Άγρια νύχτα στον Άγιο Παντελεήμονα – Αφρικανοί μαχαίρωσαν Έλληνα – Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι

Η επίθεση που δέχτηκε χθες το μεσημέρι ένας Έλληνας κουρέας στη Μιχαήλ Βόδα από δύο Αφρικανούς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι κάτοικοι οργισμένοι βγήκαν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν ενώ τη νύχτα έγιναν επιθέσεις σε αλλοδαπούς.

Καζάνι που βράζει είναι η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς οι κάτοικοι δεν αντέχουν άλλο την γκετοποίηση της περιοχής.

Το χθεσινό περιστατικό είναι ενδεικτικό της εκρυθμης κατάστασης στην περιοχή.

Στη μία και μισή το μεσημέρι 2 Αφρικανοί μπήκαν στο μαγαζί ενός Ελληνα κουρέα στη Μιχαήλ Βόδα 152 -154 και τον μαχαίρωσαν τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εως τώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν κίνητρό τους ήταν η ληστεία ή εάν είχαν προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του κουρείου.

Ωστόσο ο αυτόπτης μάρτυρας Χρήστος Σεμερλής καταγγέλει στο Newsit πως “τον άνθρωπο τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν 20 ευρώ”.

Το μαχαίρωμα του Ελληνα από αλλοδαπούς άναψε τη σπίθα και ήταν αρκετή για να προκληθεί ξεσηκωμός των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.

Στις 9.00 το βράδυ κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Μιχαήλ Βόδα για να διαμαρτυρηθούν για το νεό περιστατικό βίας εναντίον Έλληνα.

Η διαμαρτυρία των κατοίκων σύμφωνα και με την ΕΛΑΣ ολοκληρώθηκε μία ώρα αργότερα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από τις 10.30 το βράδυ εως τη μία τα ξημερώματα ακολούθησε ένα μπαράζ επιθέσεων εναντίον αλλοδαπών από άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεσηκώθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα μετά τη ληστεία από αλλοδαπό

Τα “έσπασαν” ακροδεξιοί και αντεξουσιαστές στον Άγιο Παντελεήμονα

Θρίλερ με τη δολοφονία άντρα στον Αγιο Παντελεήμονα – Τι έδειξε η νεκροτομή

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε